Транслатор

Најновији наслови

Home
ПДФ Штампа Ел. пошта

СУМРАК - СТЕФАНИ МАЈЕР

"Сумрак" је романтични вампирски роман намењен тинејџерима који се недавно појавио у издању Евро-Ђунтија. Бела Свон се преселила из сунчаног Феникса у Форкс, најкишовитије место у САД, али нипошто и најдосадније: Бела се заљубљује у потпуно необичну и опасну особу, вампира Едварда који живи у Форксу са својом породицом.

АМОР ПОРТЕНО - ИВАНА КУЗМАНОВИЋ

Кроз узбудљиву причу у ритму танга,сликарка Нађа доживљава преображај,кушајући тиме оно што и сама ауторка поручује:,,Мудрост и знање нису привилегија невиних и чедних.Сазревамо тек када смо кадри да будемо и споља и унутра,а наша врлина права тек ако нисмо њени робови."

ДРАГИ ЏОНЕ - НИКОЛАС СПАРКС

Као гневни бунтовник Џон Тајри се после средње школе пријавио у војску не знајући шта би друго. А онда је, на једном одсуству, упознао Савану, девојку из снова. Привлачност је узајамна и брзо прераста у љубав због које се Савана заклиње да ће Џона чекати док му војна служба не престане. Али ни једно ни друго не могу предвидети да ће једанаести септембар ускоро променити све.

СКРИВЕНА КРАЉИЦА - МОЛИСТ ХОРХЕ

У Прованси XИИИ века, извесни папски изасланик путује у Рим с такозваним „ђавољим наслеђем“, тајним списима који прете римокатоличкој цркви и папској столици. Убијен је, а списи су украдени. Папа за злочин оптужује тулуског грофа, изопштава га из цркве и покреће застрашујући крсташки поход у коме ће Окситанија бити избрисана.

ГОСПОДИН ПОГРЕШНИ - МИРЈАНА МОЈСИЛОВИЋ

"Господин погрешни", девети роман Мирјане Бобић Мојсиловић, је прича о сликару, нарцису, љубавницама, о сликама, уметности, чудном пријатељству, о добрим и лошим намерама. О себичности. То је, такође, прича о страху од љубави, страху од везивања и страху од смрти. Слике нагих жена на изложби у Београду отварају ризницу прича о еросу и танатосу, о промашеним љубавима и једном успешном и усамљеном животу.

Последње ажурирано недеља, 28 август 2011 21:08
 

Најчитаније књиге

najcitanije.jpg

Анкета

Колико често долазиш у библиотеку?
 

Ко је на вези

Имамо 11 гостију на мрежиБиблиотека "Диша Атић" --- Сва права задржана. Designed by: Дуња Новаковић KIKEL.